- Autor: anna58
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Cizrna (v suchém stavu) | 150 |
| Vejce celá průměr | 154 |
| Cibule | 60 |
| Česnek | 9 |
| Tuňák v oleji | 120 |
| Olej olivový | 20 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 3 |
Dochucovadla:
sůl, mletý pepř, balzamíkový ocet
Energetická hodnota celkem: 5047 kJ
Bílkoviny (g): 76,
Tuky (g): 57,
Sacharidy (g): 95,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1262 kJ
Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 14.3, Sacharidy (g): 23.8, SAFA (g): 5, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






